Modelet e grafikëve pykë në rënie dhe rritje me OctaFX: Udhëzuesi i plotë për tregtimin në Forex
Arsimi

Modelet e grafikëve pykë në rënie dhe rritje me OctaFX: Udhëzuesi i plotë për tregtimin në Forex

Nga të gjitha modelet e ndryshimit që mund të përdorim në tregun Forex, modelet e pykës në rritje dhe në rënie janë dy nga të preferuarat e mia. Ata mund të ofrojnë fitime masive së bashku me hyrje të sakta për tregtarin që përdor durimin në avantazhin e tyre. Një nga gjërat më të mira në lidhje me këtë lloj modeli pykë është se ai zakonisht gdhend nivele që janë të lehta për t'u identifikuar. Kjo e bën punën tonë si tregtarë me veprim çmimi shumë më të lehtë për të mos përmendur fitimprurëse. Le të fillojmë duke përcaktuar karakteristikat.
Fillestarët fitojnë më shumë se tregtarët e vjetër në OctaFX, Pse?
Blog

Fillestarët fitojnë më shumë se tregtarët e vjetër në OctaFX, Pse?

Nëse e lexoni këtë artikull, jam i sigurt që keni kaluar në fazat e hershme të "karrierës" tregtare. Kishte një kohë kur ishit fillestar në OctaFX -. Tani duke parë prapa, është kaq qesharake dhe budallaqe për shkak të fitimit të parave pa e kuptuar arsyen. Mund të thuash, në atë kohë, përfitimi juaj është më i miri. A e beson? Ju as nuk dinit të përdorni një tregues, si mund të bënit një fitim? Ju bëni një gabim të madh. Në atë kohë, ju ishit shumë të kujdesshëm me çdo tregti dhe respektonit kushtet e hyrjes së strategjisë që kishit zgjedhur. Një kujdes i tillë ju ndihmoi të merrnit disa fitore të para, megjithëse jo aq të mëdha. Megjithatë, nuk zgjati shumë. Koha ju bëri të humbisni zakonet tuaja të mira origjinale. Në artikullin e sotëm, ne do të diskutojmë arsyet pse tregtarët e rinj tregtojnë më mirë se ata të vjetër. Le ta ndjekim!