Faʻafefea ona faʻaoga Autochartist Market Reports ma OctaFX

Faʻafefea ona faʻaoga Autochartist Market Reports ma OctaFX
Autochartist Market Reports o lo'o tu'uina mai ai se fa'amatalaga manino o aga o lo'o i ai nei i luga o le tele o mea tau fefa'ataua'iga. Tu'u atu i lau pusameli i le amataga o fefa'ataua'iga ta'itasi, o lipoti e mafai ona fa'ailoa mai po'o fea fefa'ataua'iga e tatau ona e ulufale i ai pe o lau fuafuaga o lo'o iai nei e mana'omia se suiga. E le gata i lea, e maua ai le tele o taimi e faʻasaoina ai faʻamanuiaga i le auiliiliga o siata.

O Lipoti o Maketi taitasi e aofia ai vaega autu e tolu:


Fa'afefea ona fa'aoga AutoChartist Market Reports


1. Fa'asalalauina o le Tamaoaiga o le a o'o mai

I le tulimanu agavale pito i luga o le ae maua ai se lisi o faʻasalalauga uma ua faʻatulagaina mo le aso. O nei lipoti e taua tele aua e le o se mea e masani ai le faʻatupulaia o le maketi i le taimi o tala fou, o le mea lea e ono manaʻomia ai auala e pulea ai lamatiaga ina ia faʻaitiitia ai le faʻaalia o tulaga lamatia.
Faʻafefea ona faʻaoga Autochartist Market Reports ma OctaFX


2. Fegaiga Maketi

O lo'o tu'uina mai e le vaega o Fa'agaioiga Maketi se va'aiga lautele o tau fa'agaioiga lata mai mo le tele o meafaigāluega: e fa'aalia ai le itu ma le pasene o le suiga o tau i le 24 itula mulimuli.

Ole pasene ole suiga ole aso e matua'i feso'ota'i ma tala fou ma lipoti - ole tau e ono fa'afetaia, fa'aititia pe suia atoa lona itu pe a mae'a se fa'asalalauga taua.
Faʻafefea ona faʻaoga Autochartist Market Reports ma OctaFX


3. Va'aiga Tau

O va'aiga moni o tau o lo'o i lalo tonu o le vaega o Maketi. O i latou taʻitasi o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le tau faʻamoemoeina, o le taimi o le a oʻo ai le tau, o se vaeluaga puupuu o faʻailoga autu, ma le igoa o le mamanu.
Faʻafefea ona faʻaoga Autochartist Market Reports ma OctaFX
  • SL —Tulaga lagolago
  • RL —Tulaga tetee
  • Vaeluaga —siata vaitaimi faavaitaimi va o le mamanu na alia'e mai
  • Mamanu -o le igoa o le mamanu o loʻo faʻavae ai avanoa tau fefaʻatauaʻiga
  • Umi —le numera o moligao e faavae ai le avanoa
  • Faailoaina —aso ma le taimi na aliaʻe mai ai le mamanu.

I lenei tulaga o le tau EURUSD o loʻo iai nei o le 1.23350. I totonu o le tolu aso o lona tau e faʻamoemoe e oʻo atu i le 1.23970.

E ala i le tulituliloaina o lenei avanoa tau fefaʻatauaʻiga ma tatalaina se 1 lot EURUSD umi (faʻatau) tulaga, e mafai ona e mauaina pe a ma le 62 pips poʻo le 620 USD o tupe mama.


I le taimi nei e faʻatatau e oʻo atu i le 80% saʻo, Autochartist Market Reports o se meafaigaluega faʻafeiloaʻi amata e mafai ai ona e faʻaogaina auʻiliʻiliga faʻapitoa i lau fefaʻatauaʻiga e aunoa ma se taumafaiga poʻo se taimi e manaʻomia.

Matou te tu'uina atu fua nei mea. Tau lava ia mautinoa e te oʻo i se tulaga faʻaoga Silver pe maualuga.

Afai e te fiafia i Ripoti o Maketi po'o fa'ailoga lautele fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i le matou Customer Support.

FAQ ole Autochartist


O le a le fa'ailoga fefa'ataua'iga?

O se fa'ailoga tau fefa'ataua'iga o se fautuaga e fa'atau pe fa'atau atu se mea faigaluega fa'atatau ile su'esu'ega o siata. O le manatu autu i tua o le auʻiliʻiliga o nisi faʻasologa faifaipea e avea o se faʻaaliga o le isi faʻatonuga tau.


O le a le Autochartist?

Autochartist ose meafaigaluega mata'ituina maketi e ofoina atu au'ili'iliga fa'apitoa i le tele o vasega o aseta. Faatasi ai ma le sili atu ma le afe faʻailoga fefaʻatauaʻiga i le masina, e mafai ai e le aufaioloa fou ma faʻapolofesa ona maua ni faʻamanuiaga faʻasao taimi e ala i le faʻaauau pea ona suʻesuʻeina e le Autochartist le maketi mo avanoa fou tau fefaʻatauaʻiga.


E fa'afefea ona galue Autochartist?

Autochartist e suʻesuʻe le maketi 24/5 suʻesuʻe mo mamanu nei:
  • Tafatolu
  • Auala ma Fa'afa'afa'afa
  • Wedges
  • Ulu ma Tauau
I le amataga o fefa'ataua'iga ta'itasi e tu'ufa'atasia e Autochartist se lipoti imeli ma fa'amatalaga mo mea tau fefa'ataua'iga sili ona lauiloa.


O le a le Lipoti a le Maketi?

Ripoti Maketi ose fa'amatalaga fa'apitoa e fa'atatau i tau e tu'u sa'o i lau pusameli e o'o atu ile 3 taimi ile aso. E fa'atagaina oe e fetu'una'i lau ta'iala tau fefa'ataua'iga i le amataga o fefa'ataua'iga ta'itasi e fa'atatau i le mea e fa'amoemoe e alu i ai le maketi.


E faafia ona auina atu lipoti?

Autochartist lipoti maketi e auina atu 3 taimi i le aso, i le amataga o vasega fefaʻatauaʻiga taʻitasi:
  • Fonotaga a Asia - 00:00 EET
  • Fonotaga Europa - 08:00 EET
  • Fonotaga Amerika - 13:00 EET

E fa'afefea ona manuia le lipoti a Autochartist i la'u fefa'ataua'iga?

Autochartist Market Reports ose auala faigofie e iloa ai avanoa tau fefa'ataua'iga e aunoa ma se taimi po'o se taumafaiga e mana'omia - pau lava le mea e tatau ona e faia o le siaki lea o lau imeli ma filifili po'o fea meafaigāluega e te fa'atauina i le aso. E le gata i lea, o loʻo ofoina atu le taimi faʻasaoina manuia i le suʻesuʻeina o le maketi. Faʻavae i luga o aʻoaʻoga faʻapitoa faʻapitoa ma faʻatuatuaina ma faʻatatau e oʻo atu i le 80% saʻo, Autochartist faʻatagaina oe e faʻateleina au tupe mama ma aloese mai le misia o avanoa tau fefaʻatauaʻiga.
Thank you for rating.